fbpx

Contacteer ons zoals u dat wenst

  captcha

  [honeypot email]

  Het is dringend

  U heeft een vraag of wenst een prijsindicatie? Dan kan u ons op diverse manieren contacteren. Telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Wat u ook kiest, wij schieten snel in actie om u van een professioneel antwoord te voorzien.

  0032 470 11 12 39 info@phenixcfs.eu

  Betonlook

  Een klassevolle vloer in betonlook voor privé en kantoren

  Een betonlook is ontzettend populair. Deze trend houdt al een tijdje aan en weet niet enkel particulieren te charmeren, ook bij ondernemingen en bedrijven wordt meer en meer gekozen voor een betonlook. Logisch, want vaak versterkt dit type gietvloer het imago van het bedrijf, geeft het interieur een unieke en stoere uitstraling en hoeven de bedrijven zich niet al te veel zorgen te maken over het onderhoud. Een heleboel troeven dus.


  Gietvloeren als oplossing

  Het mooie aan gietvloeren? Zowat alle oplossingen hebben een industriële uitstraling en een betonlook is nooit ver weg. Bij Phenix CFS hebben we gietvloeren in de vingers en denken we graag met u mee over hoe we de ultieme betonlook kunnen bekomen. Door te spelen met de juiste materialen en kleuren, kunnen we een prachtige betonlook bekomen die ongetwijfeld ook u en uw bezoekers zal weten te charmeren. Dit zonder aan onze kwaliteit te tornen. Alle industriële gietvloeren met betonlook gaan jaren mee en worden volgens de regels van de kunst gegoten.


  De polyurethaan gietvloer in betonlook

  De betonlook wordt het meest gevraagd door commerciële bedrijven voor hun showroom. Maar ook heel wat kantoren worden vandaag de dag voorzien van een betonlook. Met onze polyurethaan gietvloeren kunnen hier perfect op inspelen. Deze vloeren kunnen heel wat bezoekers aan.

  Naast de betonlook beschikt u met dit type gietvloer over een elastische vloer die niet gaat scheuren en ook nog eens aangenaam is om op te lopen. Ongeacht de ondergrond, onze gietvloeren kunnen er bovenop. Concreet wil dit zeggen dat u geen kosten hoeft te maken om een oude vloer uit te breken. Zo kost een moderne betonlook u geen fortuin. Verder werkt een polyurethaan vloer geluiddempend en zijn zowat alle kleuren mogelijk. Uiteraard denken we graag met u mee, hoe we de perfecte betonlook kunnen bekomen.


  Productfiches

  Episol Primer RFE Download PDF lees meer >
  Episol Primer WTF Download PDF lees meer >
  Episol Universal Download PDF lees meer >
  Resipox Download PDF lees meer >
  Episol Floorline PU SL 2K Download PDF lees meer >
  Episol 43 OP Mat Download PDF lees meer >