fbpx

Contacteer ons zoals u dat wenst

  captcha

  [honeypot email]

  Het is dringend

  U heeft een vraag of wenst een prijsindicatie? Dan kan u ons op diverse manieren contacteren. Telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Wat u ook kiest, wij schieten snel in actie om u van een professioneel antwoord te voorzien.

  0032 470 11 12 39 info@phenixcfs.eu

  Epoxy Antislip Coating

  Budgetvriendelijk genieten van slipbestendigheid

  U hoeft niet altijd een volledig nieuwe vloer te laten gieten. Soms volstaat een coating om te genieten van slipbestendigheid. Om een antislipoppervlakte te bekomen, brengen we 2 dunne epoxy coatinglagen aan, die slijtvast en waterdicht zijn. Dit gebeurt met behulp van borstels en kan zowel op vloeren als wanden worden toegepast, met een naadloze overgang. Zo plaatsen we regelmatig flinterdunne wand- en vloercoatings in toonzalen, parkeergarages, magazijnen en productieplaatsen.


  De voordelen van een slipbestendige coating

  Naast de budgetvriendelijkheid en snelle plaatsing biedt deze antislipuitvoering nog andere voordelen, afhankelijk van de afwerking ervan.

  – Het maakt uw vloer antistatisch, slipbestendig en vloeistofdicht.

  – Het vergroot de chemische weerstand en vlek- en krasbestendigheid.

  – Het biedt de mogelijkheid om lijnmarkeringen aan te brengen.


  Bepaalde mate van mechanische weerstand

  Coatingvloeren hebben ook een bepaalde mate van mechanische weerstand en kunnen lichte tot halfzware belasting verdragen. Denk bijvoorbeeld aan parkeergaragevloeren of vloeren voor autowerkplaatsen. Indien uw ruimte regelmatig zwaar belast wordt door grote heftrucks, dan raden we u aan om een volwaardige epoxy gietvloer te laten leggen.


  Het kostenplaatje van een vloercoating

  Uiteraard wilt u eerst weten hoeveel dat u gaat kosten. Daarom komen wij gratis en vrijblijvend bij u op bezoek. Dan beantwoorden we al uw vragen en bepalen we de prijs. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor de rest.


  Productfiches

  Episol AQ paint Download PDF lees meer >
  Episol RPNV Download PDF lees meer >
  Resipox Download PDF lees meer >
  Quartzkorrel Op aanvraag