fbpx

Contacteer ons zoals u dat wenst

  captcha

  [honeypot email]

  Het is dringend

  U heeft een vraag of wenst een prijsindicatie? Dan kan u ons op diverse manieren contacteren. Telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Wat u ook kiest, wij schieten snel in actie om u van een professioneel antwoord te voorzien.

  0032 470 11 12 39 info@phenixcfs.eu

  Natuurlijke Antislipvloer

  Slipbestendige industrievloeren verkleinen uw risico’s

  In ieder bedrijf staat veiligheid voorop. Slipbestendige vloeren spelen daarin een grote rol. Niet alleen voor uw personeel, maar ook voor uw machines. Het vermijdt slipgevaar, zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft en kan zelfs dienen als waarschuwingssignaal.


  Multifunctionele industrievloeren

  Het subtiele reliëf geeft de vloer niet alleen een slipbestendig karakter. Als het strategisch wordt geplaatst, is het ook een communicatiemiddel. Zo wordt uw personeel gevoelsmatig gewaarschuwd voor naderende obstakels of magazijnpoorten. Bovendien is een industriële antislipvloer altijd hittebestendig.


  Prijsbewuste oplossing

  Wenst u een slipvaste vloer, maar heeft u een beperkt budget? Kies dan voor een epoxy antislipcoating . Let er wel op dat een coating slechts een beperkte mate aan mechanische weerstand biedt.


  Vrijblijvend en gratis plaatsbezoek

  Om u een correcte prijsschatting te bezorgen, komen we uw ruimte graag eerst even bekijken. Zo krijgt u ook het beste advies. Uiteraard is zo’n plaatsbezoek volledig vrijblijvend en op onze kosten. Contacteer ons vandaag nog om een afspraak in te plannen.


  Productfiches

  Episol Primer RFE Download PDF lees meer >
  Episol Universal Download PDF lees meer >
  Resipox Download PDF lees meer >
  Episol Floorline SLW Download PDF lees meer >
  Quartzkorrel op kleur Op aanvraag
  Episol AQ paint Download PDF lees meer >
  Episol 43 OP Mat Download PDF lees meer >