fbpx

Contacteer ons zoals u dat wenst

  captcha

  [honeypot email]

  Het is dringend

  U heeft een vraag of wenst een prijsindicatie? Dan kan u ons op diverse manieren contacteren. Telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Wat u ook kiest, wij schieten snel in actie om u van een professioneel antwoord te voorzien.

  0032 470 11 12 39 info@phenixcfs.eu

  Ondergiet Epoxy

  Epoxy ondergietmortel voor versteviging en waterdichtheid

  Vaak moeten bestaande constructies, zoals machinesokkels of rails, extra worden ondersteund, verankerd of waterdicht worden gemaakt. Met ondergieten (of grouten) maken we groutkolommen door cement, water en hulpstofmengsel onder hoge druk in voorgeboorde gaten in de grond te gieten. Zo vermijden we op een milieuvriendelijke manier een verzakking door de trillingen van machines.


  Professioneel grouten

  Om een vlak oppervlak te bekomen, is het belangrijk om alle zichtbare gaten en scheuren te repareren. Daarom moeten de holtes aan de onderzijde van de vloer en in de fundering eerst worden opgevuld. Met onze jarenlange kennis op vlak van epoxy garanderen we u een naadloos resultaat.


  Onze prijs?

  Die funderen we ook graag en dat doen we op basis van de juiste gegevens, die we verzamelen tijdens een plaatsbezoek. Voor dit bezoek hoeft u niets te betalen en ook de offerte is vrijblijvend. Dus geef ons zeker een belletje!


  Productfiches

  Vibrox Download PDF lees meer >
  Vibrox XL Download PDF lees meer >