fbpx

Contacteer ons zoals u dat wenst

  captcha

  [honeypot email]

  Het is dringend

  U heeft een vraag of wenst een prijsindicatie? Dan kan u ons op diverse manieren contacteren. Telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Wat u ook kiest, wij schieten snel in actie om u van een professioneel antwoord te voorzien.

  0032 495 36 46 96 info@phenixcfs.eu

  De voordelen van een gietvloer?

  De voordelen van een gietvloer?

  Nood aan een nieuwe bedrijfsvloer? Ben je aan het bouwen en moet je de keuze maken welke vloer je gaat leggen? Dan valt een gietvloer zeker te overwegen. Dit type van vloer heeft immers tal van voordelen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

   

  De 6 voordelen van een gietvloer

   

  Makkelijk in onderhoud

  Een gietvloer is zeer eenvoudig onderhoud, hierdoor kun je met een minimale moeite steeds in optimale hygiënische omstandigheden werken. Het gaat hier immers om naadloze, egale vloeren die makkelijk te reinigen zijn. Hierdoor kunnen ook de onderhoudskosten teruggedrongen worden. Ongeacht of het over een winkelruimte of een volledig uitgeruste cleanroom gaat.

  Snelle oplevering

  Bij PHENICS-CFS zijn we jaren gespecialiseerd in industriële gietvloeren. Meteen ook de reden waarom we zeer snel je gietvloer kunnen realiseren. Dit type van vloeren wordt immers gegoten wat een enorme tijdswinst met zich meebrengt. Tel daar nog onze expertise bij en je weet dat we afgesproken deadlines halen.

  Sterkte

  Een gietvloer is ontzettend sterk en beschikt over een enorme draagkracht. Zware vrachten en installaties vormen dan ook geen enkel probleem.

  Uitstraling

  Industriële gietvloeren geven je ruimte een cleane uitstraling, het oog wil immers ook wat. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren, moest dit belangrijk zijn.

  Bestand tegen chemische producten

  Bepaalde types gietvloeren zijn perfect bestand tegen chemische producten. Ideaal dus als je met gevaarlijke producten werkt.

  Duurzaamheid

  Correct gelegde gietvloeren gaan jaren mee. Jouw vloer krijgt het ongetwijfeld hard te verduren, dus is een duurzaam materiaal belangrijk. Uiteraard wil je niet om de 3 jaar je vloer veranderen.

  De voordelen zijn vaak gekoppeld aan het type gietvloer dat je laat gieten. Bij PHENIS-CFS kies je uit een ruime waaier aan mogelijkheden. Van een epoxy gietvloer, over antistatische vloer tot polyurethaan, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

  Meer weten?

  Wens je meer te weten over de voordelen van onze industriële gietvloeren, een bezichtiging of een afspraak om je project te bekijken? Geef ons een seintje en we maken graag een afspraak.