fbpx

Contacteer ons zoals u dat wenst

  captcha

  [honeypot email]

  Het is dringend

  U heeft een vraag of wenst een prijsindicatie? Dan kan u ons op diverse manieren contacteren. Telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Wat u ook kiest, wij schieten snel in actie om u van een professioneel antwoord te voorzien.

  0032 470 11 12 39 info@phenixcfs.eu

  Over CFS

  Gietvloerspecialist sinds 2005

  Als u een gietvloer laat plaatsen, kiest u uiteraard voor een vakman. Geen allround vloerder, maar een gietvloerspecialist. Een expert die creatief uit de hoek komt en proactief oplossingen bedenkt.

  Dan is Phenix CFS het bedrijf dat u zoekt. Sinds 2005 plaatsen we gietvloeren en coatings voor particulieren en bedrijven. Dat is zeer bewust onze focus en heeft ervoor gezorgd dat we een onberispelijke reputatie hebben opgebouwd als gespecialiseerd gietvloerbedrijf. Gietvloeren op verdiepingen of vloeren die voldoen aan reglementaire eisen? Geen uitdaging is ons te groot. Met onze jarenlange kennis en expertise gaan we aan de slag en bekomen we telkens een naadloos resultaat.

  Wij garanderen u kwaliteit

  Wilt u exact weten waar u aan toe bent als u voor ons kiest? Dat begrijpen we volledig. Daarom gaan we nog een stapje verder. We stelden voor u een kwaliteitsgarantie op.
  – U communiceert niet met tussenpersonen, maar rechtstreeks met de zaakvoerder, die al uw vragen beantwoordt.
  – We werken met een professioneel team en meewerkend patroon op de werf.
  – U geniet van 10 jaar WTCB-garantie op al onze geplaatste vloeren.
  – We bieden onafhankelijk advies aan architecten en bouwbedrijven.

  Bingo, u heeft uw gietvloerfirma gevonden!

  Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in gietvloeren voor commerciële en industriële toepassingen? Dan heeft u die nu gevonden!

  Neemt u de eerste stap?

  Indien wij de gietvloerfirma zijn die u zoekt, belt u ons best even op om een plaatsbezoek in te plannen. Dat is volledig gratis en vrijblijvend. Zo krijgen wij een beter beeld van uw ruimte, kunnen we u professioneel adviseren en een correcte offerte opstellen. Dus waarom zou u nog wachten?