fbpx

Contacteer ons zoals u dat wenst

  captcha

  [honeypot email]

  Het is dringend

  U heeft een vraag of wenst een prijsindicatie? Dan kan u ons op diverse manieren contacteren. Telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Wat u ook kiest, wij schieten snel in actie om u van een professioneel antwoord te voorzien.

  0032 495 36 46 96 info@phenixcfs.eu

  De kracht van een epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer wordt vaak gekozen voor commerciële en industriële omgevingen omdat het tal van voordelen biedt.

  – Ondanks een dikte van slechts 2 à 3 mm is het sterker dan beton en verdraagt het zware belasting van voertuigen. Deze sterke vloer is ook kras-, stoot- en slijtvast, waardoor het een lange levensduur heeft.

  – Epoxy is bestand tegen de meeste chemicaliën en vloeistofdicht. Vuil en stof hechten zich er niet aan vast en eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. Het is hygiënisch én hypoallergeen.

  – Door de techniek en het gebruikte materiaal is een gietvloer zelf nivellerend, waardoor kleine niveauverschillen worden weggewerkt en het geheel een strakke look krijgt.

  – Niet onbelangrijk, een epoxy gietvloer is ook een budgetvriendelijke keuze.


  Uw vloeroplossing voor commerciële en industriële toepassingen

  Epoxy harsvloeren zijn door hun eigenschappen ideaal voor commerciële parkeergarages, productiehallen, magazijnen en HACCP gereguleerde omgevingen, zoals grootkeukens en voedselverwerkende bedrijven.


  Eenvoudig renoveren met een epoxy gietvloer

  Stel dat u uw vloer wil renoveren, dan is epoxy uw all-in-one-vloeroplossing. Het kan bovenop bijna elke bestaande vloer geplaatst worden, als die droog en stabiel is. Zelfs op verdiepingen leggen we moeiteloos een epoxy industrievloer. Door een dikte van slechts 2 à 3 zijn er maar weinig aanpassingen nodig aan plinten, dorpels, deuren, etc. De vloer is verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren en wordt mat, glanzend of satiné afgewerkt.


  Op zoek naar een cafetaria- of kantoorvloer?

  Wenst u een vloer te leggen in een drukbezochte ruimte, zoals een cafetaria of kantoor, dan kiest u beter voor een polyurethaan gietvloer. Zo geniet u van een zachter en warmer loopoppervlak en akoestische isolatie.


  Op zoek naar een gietvloerspecialist?

  Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Gietvloeren plaatsen is namelijk puur vakmanschap en wij hebben ons daar bewust in gespecialiseerd. Om u een gedetailleerde offerte te bezorgen, komen we graag eerst even op bezoek. Gratis en vrijblijvend, in ruil voor een lekkere koffie. Plant u alvast een afspraak in onze agenda?


  Productfiches

  Episol Primer RFE Download PDF lees meer >
  Episol Primer WTF Download PDF lees meer >
  Episol Universal Download PDF lees meer >
  Resipox Download PDF lees meer >
  Episol Floorline 1-2 Download PDF lees meer >
  Episol Floorline IND Download PDF lees meer >
  Episol Floorline SLW Download PDF View more >
  Episol 43 OP Mat Download PDF lees meer >